Skelet kachní - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 533 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,10 g |
| – nasycené | 1,48 g |
| – nenasycené | 2,25 g |
| –– mononenasycené | 1,71 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,56 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Kadlíkova kachní knedlíčková polívka
Recept ještě nebyl hodnocenNelekněte se množství těch kachních trupů, byly a akci v Hypernově, koupil jsem jich množství větší než běžné... Po rozmrazení jsem z nich okrájel veškerý tuk, i zbytky…
Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Recept ještě nebyl hodnocenSváteční polévka: očištěné a omyté droby, ořez a letky z kachny vložím do hrnce se studenou vodou. Do vody přidám cibuli, česnek, nové koření, bobkový list, pepř a…
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Recept ještě nebyl hodnocenNaše babičky uměly využít opravdu všechny zbytečky a poživatelné části drůbeže. Někdy může být i zbytkové jídlo dokonce voňavější a chuťově skoro lepší, než původní…