Skelet kachní - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 533 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,10 g |
| – nasycené | 1,48 g |
| – nenasycené | 2,25 g |
| –– mononenasycené | 1,71 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,56 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Recept ještě nebyl hodnocenNaše babičky uměly využít opravdu všechny zbytečky a poživatelné části drůbeže. Někdy může být i zbytkové jídlo dokonce voňavější a chuťově skoro lepší, než původní…
Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Recept ještě nebyl hodnocenSváteční polévka: očištěné a omyté droby, ořez a letky z kachny vložím do hrnce se studenou vodou. Do vody přidám cibuli, česnek, nové koření, bobkový list, pepř a…
Kadlíkova kachní knedlíčková polívka
Recept ještě nebyl hodnocenNelekněte se množství těch kachních trupů, byly a akci v Hypernově, koupil jsem jich množství větší než běžné... Po rozmrazení jsem z nich okrájel veškerý tuk, i zbytky…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více