Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 38 916 kJ / 9 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 404,91 g |
Tuky | 475,04 g |
Vláknina | 130,91 g |
Cholesterol | 2,38 g |
Sodík | 6,29 g |
Sůl | 13,34 g |
Sacharidy | 790,79 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 33 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na bramborové pekáče či lokše. Rady a oblíbené recepty
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: recepty na sváteční oběd recept na sváteční oběd sváteční oběd sváteční oběd recept tipy na sváteční oběd sváteční obědy recepty sváteční oběd recepty recepty na sváteční obědy svatecni obědy sváteční oběd-recepty co uvařit na sváteční oběd sváteční červené zelí polevka z hajovny oběd recepty hrusky inspirace na svatecni obed co na svatečni oběd hájovna na slajfu božíhodové menu recepty ze slajfu sváteční božíhodové obědové menu
Suroviny: mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, droby kachní, skelet kachní, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, máslo, mouka hladká, sůl, petrželka, vejce, smetana, strouhanka, ořech muškátový, majoránka, pepř, sůl, kachna, cibule červená, jablko, bok uzený, mléko plnotučné, kmín celý, sůl, zelí červené, cibule červená, bok uzený, voda, kmín celý, ocet, cukr, sádlo, sůl, brambory, brambory, vejce, mouka hladká, škrob bramborový, sůl
Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2QJ
0 názorů