DIA koka sušenky
Recept ještě nebyl hodnocenMouku a kakao prosejeme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto. Dáme do mikrotenu a uložíme na 2 hod. do lednice. Poté rozdělíme na 3 díly, nakrájíme na kousky,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mouku a kakao prosejeme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto. Dáme do mikrotenu a uložíme na 2 hod. do lednice. Poté rozdělíme na 3 díly, nakrájíme na kousky,…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto. Zabalíme do mikrotenu a necháme v lednici 2 hod. odpočívat. Pak rozválíme placku o síle asi 5 mm a formičkou vykrajujeme rohlíčky.…
těsto: Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které zabalíme do mikrotenu a necháme v lednici odpočinout. Poté rozválíme a vykrajujeme kolečka. Ta vkládáme do suchých…
těsto: Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které zabalíme do mikrotenu a necháme v lednici odpočinout. Poté rozválíme a vykrajujeme kolečka. Ta vkládáme do suchých…
Oba tvarohy, mouky, vejce, nasekaný tuk zpracujeme ve vláčné hladké těsto. Promísíme rukama, až se nebude lepit a uděláme bochánek, který odložíme do chladu aspoň na 30…
Přidáno před 23 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?
Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů
Božský koláč tres leches: Jak se z receptu na zadní straně plechovky stal celosvětový hit…