Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Hovězí maso Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí v lahodné omáčce z červeného vína. Příprava tohoto tradičního francouzského pokrmu sice zabere celé… Eliza 240 min
Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně
20 foto Kam na nejlepší snídaně v Praze podle Lukáše Hejlíka: Turecká vejce ochutnáte na Jiřáku, míchaná jsou boží v Esce
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 suslajda 200 min
Pomalu pečená krkovička s beraními rohy, jablkem a slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mika59 210 min