"Ovíněné" telecí srdce na zelenině v Pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenSrdce rozpůlíme a velmi pečlivě očistíme od tuku, krevních sraženin apod. V misce si smícháme koření a sůl – je lépe méně, dokořenit se dá vždy. Směs vetřeme do srdce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 489 kJ / 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,30 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 3,70 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 0,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Srdce rozpůlíme a velmi pečlivě očistíme od tuku, krevních sraženin apod. V misce si smícháme koření a sůl – je lépe méně, dokořenit se dá vždy. Směs vetřeme do srdce…