Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 669 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,28 g |
Tuky | 19,86 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 17,04 g |
Postup přípravy
Mně osobně stačí jen ta zelenina.
Zveřejněno 21. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Ovíněné" telecí srdce na zelenině v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pql6
Moje poznámka
"Ovíněné" telecí srdce na zelenině v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pql6
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 10 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 16 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 19 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 4 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 5 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 5 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 5 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 7 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 8 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 9 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 10 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 11 hodinami
Tématické fráze:
teleci srdicka,
teleci srdicko,
jak upravit telecí platky,
srdce na zelenině,
pomaly hrnec hovezi srdce,
telecí v pomalém hrnci,
telecinsrdce,
telecí na zelenině,
vepřové srdce v pomalém hrnci,
srdce nazelenine,
tncz nova zelenima
Suroviny:
srdce telecí,
zelenina kořenová,
víno červené suché,
pepř čtyř barev,
rozmarýn,
tymián,
vločky chilli,
sůl,
cibule bílá,
česnek,
tuk,
smetana zakysaná
Komentáře (8)