Maso na ohni (hanger/flap steak)
Recept ještě nebyl hodnocenHanger steak je to jedno z nejlepších a nejchutnějších steakových mas, které na mladém býkovi či jalovici najdete. Je to výtečný kus masa na grilování. V Čechách se pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 515 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,20 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 1,91 g |
–– mononenasycené | 1,81 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hanger steak je to jedno z nejlepších a nejchutnějších steakových mas, které na mladém býkovi či jalovici najdete. Je to výtečný kus masa na grilování. V Čechách se pro…
Steaky pokojové teploty opečeme z obou stran na dostatečně rozpálené pánvi k tomu určené. Podrobnější popis přípravy steaku je v receptu uvedeném v poznámce. Vyjmeme,…
Milujete dobře připravené steaky? Výhodou hovězího závěsu neboli veverky je jeho příjemná cena, nevýhodou špatná dostupnost. Dříve na pultech vůbec nebývalo, protože si…