Rib eye steak se zelenými fazolkami a cibulkou
Recept ještě nebyl hodnocenRib eye steak z kvalitního masa je sám o sobě taková pochoutka, že je škoda ji "kazit" marinováním či použitím různých omáček a dochucovadel. Zelené fazolky jsou k němu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 524 kJ / 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,90 g |
| – nasycené | 2,22 g |
| – nenasycené | 2,20 g |
| –– mononenasycené | 2,08 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Rib eye steak z kvalitního masa je sám o sobě taková pochoutka, že je škoda ji "kazit" marinováním či použitím různých omáček a dochucovadel. Zelené fazolky jsou k němu…