Povidloň KATY
Recept ještě nebyl hodnocenKrém: smícháme tvaroh, zakys. smetanu a vyšlehanou šlehačku s jedním vanilk. cukrem. V misce si rozmícháme povidla s trochou rumu. Pekáček (nebo peč. plech) vyložíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 008 kJ / 480 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g | 
| Tuky | 20,00 g | 
| – nasycené | 6,00 g | 
| – nenasycené | 14,00 g | 
| –– mononenasycené | 6,00 g | 
| –– polynenasycené | 8,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 2,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 40 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 66,00 g | 
| – cukry | 30,00 g | 
| ––– laktóza | 6,00 g | 
	
			
	
Krém: smícháme tvaroh, zakys. smetanu a vyšlehanou šlehačku s jedním vanilk. cukrem. V misce si rozmícháme povidla s trochou rumu. Pekáček (nebo peč. plech) vyložíme…