Makrelovo-tvarohová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenMakrelu si obereme od kostí, páteře, kůže a rozdrobíme jí do misky. Pak si uvaříme vejce natvrdo a necháme ho vychladnout. Přidáme povolené máslo a utřeme ho vařečkou s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 053 kJ / 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,67 g |
| – nasycené | 8,33 g |
| – nenasycené | 3,00 g |
| –– mononenasycené | 2,67 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 933 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 1,67 g |
| – cukry | 1,67 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
Makrelu si obereme od kostí, páteře, kůže a rozdrobíme jí do misky. Pak si uvaříme vejce natvrdo a necháme ho vychladnout. Přidáme povolené máslo a utřeme ho vařečkou s…
Tipem na zdravou snídani nebo večeři, může být tato pomazánka namazaná na čerstvý chléb. Je nabitá vitamíny, svěže chutná a bude vás lákat usednout ke stolu. Chcete-li…