Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto kynuté slané - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie0 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Housky - květinky (postup)

Housky - květinky (postup)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout.Z těsta vyválíme pramen a uděláme na něm uzel.Pravý konec pramene…

Housky - uzlíky (postup)

Housky - uzlíky (postup)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout. Z těsta vyválíme pramen, z pravého konce uděláme jakoby očko a…

Plněné kornoutky

Plněné kornoutky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

- těsto se dá použít téměř jakékoliv slané kynuté, protože se při tvarování promazává olejem, nemělo by být příliš mastné. - kornoutky by neměly být hodně vypečené, aby…

Borové šišky (slané bulky - postup)

Borové šišky (slané bulky - postup)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Těsto rozdělíme na kousky a z každého uděláme oválnou placatější bulku se špičkou a necháme asi 10-15 minut nakynout. Každou 4x příčně hluboce a mírně šikmo nařízneme…

Sedmikrásky

Sedmikrásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1) z každého kusu těsta uděláme bulku a asi 5 minut necháme odpočinout 2) bulku rozválíme na kratší bagetu, nůžkami jí ihned šikmo odstříhneme kratičký začátek a…

Marie

Nejnovější recepty Více