Dort PRASÁTKA V BAHNĚ (nepečený korpus)
Recept ještě nebyl hodnocenTĚSTO + KRÉM: Cukr, máslo a žloutky rozšleháme. Když vznikne směs bez hrudek krémové konzistence, začneme po lžičkách přidávat kakao které jsme smíchali s vodou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 20,00 g |
| – nasycené | 6,67 g |
| – nenasycené | 13,33 g |
| –– mononenasycené | 6,67 g |
| –– polynenasycené | 6,67 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 66,67 g |
| – cukry | 60,00 g |
| ––– laktóza | 6,67 g |
TĚSTO + KRÉM: Cukr, máslo a žloutky rozšleháme. Když vznikne směs bez hrudek krémové konzistence, začneme po lžičkách přidávat kakao které jsme smíchali s vodou a…