Kančí kýta s hořčicí
Recept ještě nebyl hodnocenMáte chuť na něco neobvyklého? Tenhle recept je trochu složitější, ale výsledek stojí za to. Na pečené kančí kýtě špikované slaninou podávané s omáčkou z rajčat a pórku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 151 kJ / 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 65,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Máte chuť na něco neobvyklého? Tenhle recept je trochu složitější, ale výsledek stojí za to. Na pečené kančí kýtě špikované slaninou podávané s omáčkou z rajčat a pórku,…
Lívance většinou připravujeme z řídkého kynutého těsta. Tady jsou kvasnice nahrazené práškem do pečiva, což umožní jejich pečení ihned bez čekání na vykynutí. Nahrazením…
Cesto: Základom je všetky suroviny vytiahnuť predom z ľadničky,aby malo všetko rovnakú teplotu.Potom dáme všetko do mixéra a mixujeme až kým bude zmes nadýchaná a má…
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme mouku, olej, vodu, nakonec ručně vmícháme ušlehaný sníh z bílků.Těsto vlijeme do silikonových formiček na košíčky a upečeme v…