Želatinové řezy
Recept ještě nebyl hodnocen1. Nejdříve z cukru, vajec a mouky připravíme piškotové těsto. Oddělíme žloutky a bílky. Žloutky ušleháme s cukrem, postupně přidáme mouku a nakonec zamícháme sníh z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
1. Nejdříve z cukru, vajec a mouky připravíme piškotové těsto. Oddělíme žloutky a bílky. Žloutky ušleháme s cukrem, postupně přidáme mouku a nakonec zamícháme sníh z…
Tyhle bezlepkové řezy přímo volají po jahodové sezóně. Nadýchaný kakaový korpus, lehký tvarohový krém a lahodná vrstva jahod v želé, tvoří oblíbenou kombinaci vhodnou…
Charlotta se skládá z nadýchaného piškotového korpusu, lahodného krému a je plný jahod. Na pohled dort vypadá nádherně díky obložení z cukrářských piškotů. Vaše blízké…
Nenáročné a nepečené moučníky plné ovoce a lahodného krému mají rádi snad všichni. S tímto receptem připravíme dort z piškotů, šlehačkového krému a vrstvy ovoce, které…
Na světlý piškotový plát oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme s cukrem do husté pěny a po lžících střídavě přidáváme mouku a sníh z bílků. Lehce, ale důkladně…