Dýně na kyselo (jako okurky)
Recept ještě nebyl hodnocenObjevte netradiční způsob, jak využít dýně a připravte si je na kyselo, podobně jako okurky. Přidejte do své spižírny tento originální domácí výrobek a užijte si dýně po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 kJ / 6 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Objevte netradiční způsob, jak využít dýně a připravte si je na kyselo, podobně jako okurky. Přidejte do své spižírny tento originální domácí výrobek a užijte si dýně po…