Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Video Hodnocení 30× Jak poznat správně zralý ananas a jak ho snadno naporcovat. Oblíbenou cizokrajnou pochoutku oceníme i v naší kuchyni
Hodnocení 79× Co dobrého připravit z ananasu? Toto tropické ovoce si můžete vypěstovat doma v květináči
Jednoduchá pomazánka z uzené makrely: Důležitý je výběr ryby, s hořčicí a majonézou pomazánka chutná nejlépe
10 foto Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka
Svítek - specialita z Vysočiny podávaná s koprovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 aktakkk 60 min