Ananas ve vlastní šťávě
Vakuovačka se již zabydlela v našich kuchyních. Můžeme s ní výrazně prodloužit trvanlivost potravin. Když zavakuujeme exotický ananas a zahřejeme ho pod bod varu, získáme ovocnou polokonzervu s výraznější chutí, než má zasyrova. A bez přidaného cukru.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananas ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYPZG
Moje poznámka
Ananas ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYPZG
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 17 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 23 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 35 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 39 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 49 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 52 minutami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 2 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 4 hodinami
Suroviny:
ananas
Komentáře (3)
Ananasové řezy
Recept ještě nebyl hodnocen 4,9