Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
9 foto Hodnocení 1× Znáte a používáte čubricu? Bulharská směs koření dává typickou chuť mnoha pokrmům
5 foto Hodnocení 1× Jak se dělá domácí ajvar a na co ho v kuchyni použít? Prozradíme recept i využití
Dalmatské čufty podle ČSN: Šťavnaté masové kuličky v rajčatové omáčce, kterou zajímavě oživí hrášek i kyselá okurka
9 foto Hodnocení 4× Co se vaří v Bulharsku? Pochutnejte si na dovolenkových jídlech v pohodlí domova
6 foto Hodnocení 14× Z jakého masa se dělá čevabčiči? Na výběr je několik variant a jde to i bez masa
Nikola Tesla: První ekologický aktivista sice držel přerušovaný půst, ale byl přesvědčený, že alkohol je elixírem života
Grilování v balkánském stylu: Pljeskavica bude neuvěřitelně šťavnatá díky jednoduchému triku s cibulí a trošce sodovky
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Chorvatsko na talíři: Zapomeňte na paštiku a ochutnejte vynikající černé rizoto nebo pikantní guláš s klobáskou
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
Jak připravit nejlepší náplně do koláčů: Tvarohová, povidlová i maková budou díky správnému ochucení fantastické
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí