Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
6 foto Ochutnali jsme vřídelní kávu: Karlovarská specialita kromě prvního pramene obsahuje i ten třináctý a zaplatíte za ni 145 Kč
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární dort: Voní meruňkami a čokoládou a je krásně vláčný
8 foto Tajemství Becherovky: Původně to měl být lék na žaludek, populární bylinný likér je dnes základem slavného koktejlu Beton
Jak založit kvas před pálením ovoce? Odbornice z pálenice doporučuje změřit cukernatost ovoce a odstranit stopky
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu