Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
14 foto Hodnocení 37× Moučníky v bezlepkové stravě: Když víte, jak na to, nemusíte se nijak omezovat
Náš život s celiakií aneb Jak se bez lepku najíst na dětské oslavě. Chce to extra občerstvení i extra přátele
6 foto Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Náš život s celiakií: Bezlepkové stravování na škole v přírodě aneb Brambory místo ovocných knedlíků a müsli do batůžku
9 foto Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Náš život s celiakií: Zahájila jsem chřestovou sezonu a upekla tento quiche se slaninou, vejci a sýrem. Chutná fantasticky
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Náš život s celiakií aneb O tom, zda má cenu péct všechno nadvakrát a jak nám chutná bezlepkové pečivo
Náš život s celiakií: Jak se mi konečně povedla skvělá tvarohová bábovka bez lepku. Chutná celé rodině
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
9 foto Plněná sekaná roláda se špenátem krok za krokem: Podle foto postupu ji zvládne každý a díky 2 trikům se nikdy nevysuší a nepopraská