Bramboračka s čerstvými houbami má nezaměnitelnou chuť a mimořádnou vůni, jen je třeba zvolit ty správné houby
I na pražském letišti je možné se najíst poměrně levně. Lákadlem je místní jídelna, fastfoody i plzeňská restaurace
4 foto Hodnocení 43× Bezinky jsou plody černého bezu. Na koláčích připomínají borůvky a krásně voní
7 foto Sirup z květů černého bezu zvládnete připravit bez chemie. Citrony dodají svěžest a proti plísni pomůže jedna ingredience
Hodnocení 30× Bezinkový likér s chutí kávy: Poradíme vám, jak zdravé dary přírody využít na lahodný nápoj
5 foto Hodnocení 34× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 136× Jak připravit domácí bezový sirup? Červen je časem pro sběr květů a výrobu léčivého sirupu
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Bezinková marmeláda podle babiččina receptu voní kořením a v zimě vám zlepší náladu. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 143× Bezinky získávají krásnou tmavou barvu, proto je čas na ně vyrazit s košíkem. Poradíme, jak plody sbírat a odstopkovat
Hodnocení 38× Jak připravit bezinkový likér? Má krásnou barvu a příjemnou chuť, inspiraci a postup najdeme v oblíbených receptech
Hodnocení 27× Bezinky sklízíme koncem léta. Jejich zpracování je snadné, svou chutí a vzhledem připomínají borůvky
Hodnocení 52× Z planých i pěstovaných bylin můžeme doma vyrábět skvělé sirupy a medy. Poradíme, jak na to
Vepřové plátky v hořčici: Předem marinované maso je křehké, šťavnaté a aromatické, připravené je za chvíli
Sedm tipů, jak nápaditě ozdobit jednohubky pro návštěvu. Použít můžeme ořechy, bylinky a ovoce či ozdobně vykrojený sýr