Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Náš život s celiakií: Kolik stojí bezlepková dieta? Za měsíc dáme navíc přes 1000 Kč, ale pomáhá i zdravotní pojišťovna
6 foto Hodnocení 2× Jak udělat palačinky z rýžové mouky? Jsou bezlepkové a navíc zpestří váš jídelníček
Perfektní bezlepkové brownies podle Josefa Maršálka: Voní čokoládou a ořechy a jsou neskutečně vláčné
Náš život s celiakií: Bezlepkové langoše pro Áňu jsou krásně nadýchané a nejvíc jí chutnají s kysanou smetanou
8 foto Hodnocení 7× Pohanková mouka je naprosto univerzální. Hodí se do pečiva i palačinek a lívanců
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
Náš život s celiakií: Bezlepkové Vánoce s Áňou aneb Jak jsem pekla perníčky a jak jsem objevila recept na super bagetu
12 foto Hodnocení 3× Pohoštění bez lepku může být pestré a chutné, když přesně víme, co můžeme jíst
Náš život s celiakií: Bezlepkové perníčky, nepovedená vosí hnízda a záchrana v podobě low carb cukroví
14 foto Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky
Náš život s celiakií: Sladký dýňový chlebíček chutná u nás doma všem. Ani nepoznáte, že je bezlepkový
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Náš život s celiakií: Svačinky do školy. S bezlepkovým chlebem neuspěju, nejvíc u nás vedou sladkosti a nakrájená zelenina
Náš život s celiakií: Recept na náš rodinný cuketový perník bez lepku si oblíbili všichni, Áňa ho přímo zbožňuje
7 foto Náš život s celiakií: Jak jsme hledali nejlepší chleba pro Áňu: Nejradši má ten, který připomíná klasickou šumavu
Vynálezce Samuel Morse jedl skromně. Pizzu považoval za druh nechutného koláče, který jako by vytáhli z kanálu
Smetanová jahodová zmrzlina se dá připravit i bez zmrzlinovače. Aby v ní nezůstaly krystalky, musí se v mrazáku několikrát promíchat