Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Jak udělat kokosové kuličky? Jednoduché nepečené cukroví báječně voní kakaem, ořechy i rumem a hotové je do půl hodiny
9 foto Hodnocení 3× Co potřebuje kamčatská borůvka? Poradíme, v jakých podmínkách ji úspěšně pěstovat
Zpestřete si zahradu živými ploty s jedlými plody. Uchrání od pohledů z vnějšku a ještě poskytnou cennou úrodu
Hodnocení 4× 16 tipů na drobné ovoce a bobuloviny do zahrady: Vysaďte si ty nejlepší odrůdy pro sklizeň během celé sezóny
Nechybí vám na zahradě arónie? Hvězda domácích sirupů se vejde do každé zahrádky a pěstování snadno zvládne i začátečník
8 foto Borůvkobraní 2022: Soutěž jedlíků, borůvkový likér i akce Pepy Nemravy aneb 10 kulinárních zastavení, která by vám neměla uniknout
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48