Suroviny
Porce: 100 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 982 kJ / 1 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,49 g |
Tuky | 26,20 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 330,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bobříci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xQN
Moje poznámka
Bobříci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xQN
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 3 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
nejnovější recepty za poslední měsíc,
cukroví bobříci,
medoví bobříci,
recept na bobříky,
jak zabalit dort do marcipánu,
marcipánová hmota recept,
bobříci cukroví,
cukroví z marcipánové hmoty,
vanočne cukrovi,
pernikovy bobříci,
vanocni cukrovi bobrici,
vanočne cukrovi recepty 2012,
vánoční sukroví recept,
sukrovi,
marcipanové bobříky,
bobříky recept,
medový bobříci,
vánoční cukroví recept s náplní,
marcipánové těsto recept,
posledni recepty na cukrovi
Suroviny:
med,
cukr,
olej,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
koření do perníku,
med,
voda,
cukr moučkový,
mléko sušené,
mandle strouhané,
mandlové aroma
Komentáře (12)
Jaký je prosím poměr surovin na marcipán.
Díky
ukládám a vyzkouším,a jak se tak dívám,tak za měsíc už to bude nejspíš upečeno.
jejda to letí!!!