Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
12 foto Hodnocení 1× To nejlepší z babiččina březnového receptáře: Pojďte si pochutnat a zavzpomínejte
6 foto Hodnocení 25× Sirup, který šetrně zasterilujeme, má mnoho výhod. Nejdůležitější z nich je uchování vitamínů
5 foto Hodnocení 13× Jak se dělá maggi z libečku? Jednoduchý postup vám vysvětlíme krok za krokem
Video Hodnocení 23× Bylinkové máslo je mimořádně lahodné. Snadno je připravíte podle videonávodu
Hodnocení 5× Kterou jarní polévku máte nejraději? Bylinkovou, špenátovou, chřestovou nebo jinou?
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku
Pesto z lichořeřišnice: Podle bylinkářky Lindy je třeba kvalitní olej a předem namočená slunečnicová semínka
Osvěžující okurkové nanuky ve vedrech krásně zchladí: Díky medu jsou ideálně sladké, citron zase dodá svěžest
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!
Madame de Pompadour: Krále Ludvíka XV. rozmazlovala jídlem, on podle jejích prsou nechal navrhnout sklenky na šampaňské