Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
7 foto Hodnocení 15× Časté chyby při vaření brambor: Předejděte rozvařeným či naopak tvrdým bramborám
5 foto Hodnocení 35× Časté chyby při vaření jáhel a jak jim předejít: Pozor na trvanlivost i na spaření
Hodnocení 11× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Hodnocení 192× Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
7 foto Hodnocení 55× Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
Hodnocení 26× Jak zachránit připálenou omáčku. Jak připálení předejít a co s omáčkou, když se přichytí ke dnu
Hodnocení 72× Co s připálenou cibulkou? Jen správně osmažená je výborným základem omáček a gulášů
Hodnocení 46× 5 nejčastějších chyb při přípravě cheesecaku: Jak se jim vyhnout a mít dokonalý cheesecake
9 foto Hodnocení 88× Šest častých chyb při vaření čočkové polévky: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou