Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
5 foto Hodnocení 32× Časté chyby při vaření jáhel a jak jim předejít: Pozor na trvanlivost i na spaření
Hodnocení 11× Časté chyby při ohřevu omáček: Připálení nebo škraloup? Poradíme, jak tomu předejít
Hodnocení 189× Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
7 foto Hodnocení 55× Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
Hodnocení 25× Jak zachránit připálenou omáčku. Jak připálení předejít a co s omáčkou, když se přichytí ke dnu
Hodnocení 67× Co s připálenou cibulkou? Jen správně osmažená je výborným základem omáček a gulášů
Hodnocení 44× 5 nejčastějších chyb při přípravě cheesecaku: Jak se jim vyhnout a mít dokonalý cheesecake
9 foto Hodnocení 87× Šest častých chyb při vaření čočkové polévky: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
25 foto Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Holka u plotny radí: Jak na perníčky, které jsou hned měkké? Univerzální těsto se hodí na Mikuláše, Vánoce i na jiné svátky