Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Hodnocení 179× Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
7 foto Hodnocení 48× Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
Hodnocení 24× Jak zachránit připálenou omáčku. Jak připálení předejít a co s omáčkou, když se přichytí ke dnu
Hodnocení 64× Co s připálenou cibulkou? Jen správně osmažená je výborným základem omáček a gulášů
Hodnocení 39× 5 nejčastějších chyb při přípravě cheesecaku: Jak se jim vyhnout a mít dokonalý cheesecake
9 foto Hodnocení 78× Šest častých chyb při vaření čočkové polévky: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Vánoce v době Karla IV.: V podhradí se jedly placky s medem a kaše, na hradě se servírovali pečení drozdi a vlaštovky
„O svatém Anselmě semeno do země“ aneb Co nám říkají pranostiky na duben? Naši předkové se jimi řídili
7 foto Předpěstování zeleniny ze semínek krok za krokem: Manuál, jak na vlastní úrodu, nejen pro začátečníky