Jak si usnadnit louskání vlašských ořechů? Tento trik s horkou vodou využívaly už naše babičky a funguje dodnes
Oblíbená jídla Andreje Babiše: Miluje smažák s tatarkou a neodepře si ani své nejoblíbenější jídlo z mládí
7 foto Hodnocení 24× Chutney neboli čatní: Indická omáčka skvěle doplní masová i zeleninová jídla
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Hodnocení 53× Jak připravit čatní, hustou indickou omáčku. Naučíme vás ji ze zeleniny, ovoce, dochucovadel a koření
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný