Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zrníčková šumava (kvásková)

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 11. 2017 09:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 500 kJ / 2 749 kcal
Bílkoviny83,00 g
Tuky14,00 g
Vláknina39,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy552,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept ze stránek Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/zrnickova-sumava-kvasko...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

20. 1. 2019 22:32

zizala: děkuji, Jaruš, i za fotku :-K

zizala zizala (moderátorka)

20. 1. 2019 18:56

Pěkný velký chleba, což vítám. Přiznám se, že už u chlebů vynechávám fázi hlavního kynutí. Po zadělání těsta rovnou vytvaruju bochník a nechám kynout v ošatce. Trvá to tak 3-4 hodiny. Pak rovnou peču.

cathleen cathleen

15. 11. 2017 12:58

houba: děkuji :-K však víš, že peču moc ráda:-!

houba houba

14. 11. 2017 21:06

Ty tvoje chleby, to je pohadka uz od pohledu! Jak ja bych si ho dala s maslem!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvásková šumava kvásková bageta recept šumava bez rozkvasu domaci krupava šumava kvásková kuchařka křupavá šumava domácí kvaskova šumava pekárnomanie recept kvásková šumava zrnickovasumava zrnickova bageta recept zrníčková bageta recepty kvásková bageta recepty kvásková celozrnná bageta kvásková kuchařka 2

Suroviny: kvásek krmený, voda, mouka žitná chlebová, voda, olej, sůl, kmín celý, semínka lněná, slunečnice loupaná, semínka dýňová, mouka celozrnná žitná jemná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Zrníčková šumava (kvásková)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vMNL