Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
9 foto Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
8 foto Hodnocení 37× Jak připravit trhanec. Tradiční rakouský dezert chutná s ovocem i marmeládou
8 foto Císařský trhanec paní Columbové z Hliněné bašty je vylepšený rozinkami a skvěle chutná s borůvkovým žahourem
6 foto Hodnocení 4× Jakou mouku na nekynuté lité těsto? Je skvělé na moučníky, palačinky i lívance
Jak na dokonalý císařský trhanec s jablky? Slavný rakouský dezert se jednoduše připravuje a nádherně voní po skořici
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Tři netradiční dipy na grilování: Zázvorový dip dodá masu pikantní chuť, ředkvičkový osvěží a červenou řepu skvěle doplní česnek