Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 248 kJ / 1 971 kcal
Bílkoviny52,36 g
Tuky47,57 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy327,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při krájení je pak v každém kousku několik druhů náplní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dasa8

30. 3. 2020 16:34

Odeta Wollmanova: Dobrý den, jaký máte ověřený recept na kvásek? Chtěla bych zkusit ale netroufám si na neověřený.

Děkuji za odpověď Dáša Blatná

Odeta Wollmanova

29. 3. 2020 19:18

Taky dělám bez pekárny, říkáme jí Strakoška. Ale teď nejsou v obchodě kvasnice a pečení buchet musím naplánovat 14 dní předem, abych stihla založit kvásek.:-(

Irule

17. 11. 2011 21:10

znám, je moc dobrá. Dělám ji i bez pekárny;-). Dávám bodík:yes:

BILKOVAI

10. 11. 2010 15:10

Včera jsem tuto bábovku v pečce upekla a musím říct, že byla fakt dobrá. Cathleen děkuji za recept. Budu určitě opakovat. Jo a já jsem ji pekla hodinu. Samozřejmě máš ode mně 9 boda:yes:

cathleen

10. 1. 2010 19:23

Janinko, přesně nevím, asi 40-45min. Je dobré nakukovat vrchním okýnkem (bez otvírání pečky) a sledovat barvu bábovky. A když se zdá hotová, zkusit špejlí.

janinka68

10. 1. 2010 11:38

jak dlouho mám péci v pekárně tento zázrak?

rybicka_rybka

23. 8. 2009 00:21

taky tuto bábovku peču a taky dělám kynutá těsta "jen" z vody. a taky už tady tento nápad asi 3x je, takže vkládám jen foto...

cathleen

18. 3. 2009 16:20

Ano, drtivou většinu kynutých těst dělám z vody, není to poznat. Teda, není poznat, že je v tom "jen" voda. Naopak, s mlékem mi ta těsta připadají těžší;-)
Peču tak už několik let:yes:

magdalenka

18. 3. 2009 15:39

Prosim, prosim, cesto sa robi fakt s vodou? Dakujem!

Jikotka

18. 3. 2009 15:12

Výborný nápad,vyzkouším a ukládám i bodík dávám :-p:yes::yes:

JanaDorazinova

18. 3. 2009 13:37

To jsem dělala v bábovkové formě, byla to dobrota a nikdo nechápal, jak jsem to udělala:-)):-D a já mrcha jsem si to nechala jako mé tajemství!:-)):-D:yes:

Gabina

18. 3. 2009 11:58

Díky, vyzkouším;-)

cathleen

18. 3. 2009 11:55

:-DTvarohová míchaná s mákem. Na fotce je to ten prostřední "flíček".

Gabina

18. 3. 2009 11:52

Co je nádivka šiml?

Paprika

18. 3. 2009 10:58

To už jsem někde viděla, ale je to dobrý nápad. Máš 4 buchty v jednom kousku.:yes: Máš bodík.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babovka z domácí pekárny bábovka v domácí pekárně kynutá bábovka z domácí pekárny bábovka z pekárny zázračná buchta zázračné kynuté těsto kynutá ořechová bábovka babovka v pekarne babovka domaci pekarna maková bábovka z domácí pekárny ořechová buchta z domácí pekárny ořechová bábovka z domácí pekárny domácí bábovka babovka do pekárny citrónovo tvarohová bábovka pekarna babovky domácí pekárna bábovka domácí pekárna recepty bábovka náplň šiml domácí pekárna recepty babovky

Suroviny: voda, cukr, droždí, vejce, sůl, máslo, mouka hladká,

TopRecepty.cz

Zázračná bábovka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBlW