Tajemství štíhlé postavy Claudie Cardinalové: Kila držela na uzdě díky této jednoduché polévce, přípravu zvládne každý
Jak připravit perfektní dušené kysané zelí? Chuť vylepší cibule, rozinky nebo jablko a husté musí být akorát na vidličku
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
7 foto Hodnocení 17× Jak uvařit českou čínu? Za pár minut je křehké maso s chutnou marinádou na stole
Rychlá a výborná česká čína: Variaci na kung pao máte hotovou během chvíle a jinou už nikdy chtít nebudete
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Česká čína: Fenomén, který si podmanil tuzemskou kuchyni. Trik se škrobem dodá masu křupavost a omáčce perfektní chuť
Video Hodnocení 138× Jak připravit báječnou čínu? Rychlý oběd, který chutná jako z čínského bistra
9 foto Hodnocení 3× Jaké maso zvolit na čínu? Směs masa, zeleniny a rýže je oblíbeným a hodnotným jídlem
6 foto Hodnocení 1× Houby v orientální kuchyni: Jejich osobitou chuť nelze českými houbami nahradit
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku