Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Česká čína: Fenomén, který si podmanil tuzemskou kuchyni. Trik se škrobem dodá masu křupavost a omáčce perfektní chuť
Video Hodnocení 137× Jak připravit báječnou čínu? Rychlý oběd, který chutná jako z čínského bistra
9 foto Hodnocení 3× Jaké maso zvolit na čínu? Směs masa, zeleniny a rýže je oblíbeným a hodnotným jídlem
6 foto Hodnocení 1× Houby v orientální kuchyni: Jejich osobitou chuť nelze českými houbami nahradit
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
Znáte blondies? Místo brownies si upečte vláčný „blond“ dezert s bílou čokoládou, odlehčený kousky jahod, který chutná božsky
Kde mají v Praze nejlepší palačinky? Čerstvě připravenou a vydatně naplněnou si dáte na Jiřáku za 170 Kč a nabídka je tu velká