Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Česká čína: Fenomén, který si podmanil tuzemskou kuchyni. Trik se škrobem dodá masu křupavost a omáčce perfektní chuť
Video Hodnocení 138× Jak připravit báječnou čínu? Rychlý oběd, který chutná jako z čínského bistra
9 foto Hodnocení 3× Jaké maso zvolit na čínu? Směs masa, zeleniny a rýže je oblíbeným a hodnotným jídlem
6 foto Hodnocení 1× Houby v orientální kuchyni: Jejich osobitou chuť nelze českými houbami nahradit
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
Tři netradiční dipy na grilování: Zázvorový dip dodá masu pikantní chuť, ředkvičkový osvěží a červenou řepu skvěle doplní česnek
Švestkový (i jiný) koláč hrnkový z pekáče s drobenkou a mákem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Bibinka 45 min