Suroviny
Porce: asi 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,76 g |
Tuky | 30,52 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Moje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 5 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 5 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 6 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
cina z kralika,
čína z králíka recepty,
kralik na čínu,
číná z králíka recept,
králík čína,
kralik jako cina,
čína s králika,
vykostěný králík,
recept na čínu z králíka,
králík ala čína,
králík čína recept,
cina kralik,
jak zahustit čínu,
vykoštěný králík recepty,
vykostění králíka,
králík recepty čína,
recept kralik na cinu,
vykostěný králík recept,
králík na číně,
recept čína z králíka
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
cibule,
maggi,
olej,
solamyl,
vejce,
zelenina kořenová
Komentáře (3)