Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 858 kJ / 2 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 255,46 g |
| Tuky | 63,48 g |
| Vláknina | 15,54 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 6,16 g |
| Sůl | 15,73 g |
| Sacharidy | 124,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na 1 kg kuřecích prsou nakrájených na tenké plátky (ne nudličky) 3-5 mm napříč prsem potřebuješ toto: Samotná tepelná úprava je to nejdůležitější. Nejprve orestuji na trošce oleje mrkev (2-3 min.), poté přidám trochu kari a po 30-ti vteřinách odrazím troškou vody (ani velkej panák), zredukuji a odeberu bokem.
Krok 2: Každý kousek kuřecího masa obalím ve škrobu, poté z každé strany minutku dvě zarestuji a vyndavám na misku.
Krok 3: Vytřu pánev dočista a na trošce čistého oleje dám zarestovat zelí 2-4 minuty, přidám hotové maso a mrkev, zastříknu sojovou omáčkou, poté zaleju trochou vody či kuřecím vývarem, několikrát protočím a na poslední minutku-dvě přidám ozdobně nakrájený pórek. Výsledek je dle mého názoru úžasný. A to zelí?? Bambusové výhonky strčí do kapsy. Příloha dle chuti : nudle (na trhu mám vyzkoušené VIMIXA NOODLES(Do 40 Kč)Tesco, Albert - excelentní ! Či jasmínová nebo prostě dostupná rýže, hlavně jí udělat bez příchutí, jen se solí, chutí je v číně bambilion.
Zveřejněno 28. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína dle Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4GO
Moje poznámka
Čína dle Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4GO
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 3 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
[email protected] před 13 minutami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Růžová bábovka
jemelka před 1 hodinou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 1 hodinou
Nakládaný bůček
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 1 hodinou
Dršťková polévka
magdalenka před 1 hodinou
Falešná treska
magdalenka před 1 hodinou
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 1 hodinou
Maminčiny koblihy
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
ostra cina,
original cina recept,
čína z vepřového masa,
cina albert,
tesco čína,
originál čína recepty,
secuan originál,
čína s kuřecími prsy,
bezva čína,
co udelat s kurecim prsem,
čína z kuřecího masa albert,
čína recept albert,
recept na čínu,
čína recept,
original čína,
čína recepty,
červená kari patas,
čína originál,
čína originál recepty,
patas recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
žloutek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
podravka,
česnek,
koření kari,
chilli,
olej,
moučka škrobová,
mrkev,
zelí bílé,
pórek
Komentáře (9)
Tvoje čína se mi líbí, dělám jí hodně podobně a s tím zelím máš pravdu, to je tam hodně fajn