Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková
5 foto Hodnocení 110× Co připravit dětem na Silvestra? Oblíbené pochutiny kombinujte s ovocem a zeleninou
Nebezpečný hit mezi školáky: Energetický nápoj má tolik kofeinu jako tři espressa, dětem hrozí arytmie, varuje odborník
15 foto Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát?
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Jídelní rozmary slavných: Charlie Chaplin miloval obyčejné palačinky a tenhle slaný koláč s hovězím masem