Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
9 foto Jak na perfektní pomazánku z domácích škvarků: Potřebujete pouze kvalitní sádlo a pár ingrediencí, které máte doma vždy
Hodnocení 174× Chyby v přípravě škvarků: Poradíme, jak na ně vyzrát a docílit zlatavých škvarečků
Kvíz KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
13 foto Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká
Video Hodnocení 12× Domácí škvarky jsou neskutečná dobrota. Vyškvařte si vlastní podle videonávodu
5 foto Hodnocení 15× Jak udělat škvarkovou pomazánku? Nejlepší je z čerstvě vyškvařených škvarků
Jak doma vyrobit škvarky, aby byly voňavé a dokonale křupavé? Pomáhá fígl s mlékem, ale důležité je i správné krájení
Zamilujte si dijonskou hořčici – s receptem na originální kuře Spatchcock a soutěží o balíčky Maresi!
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
15 foto Seznamte se prvními soutěžícími Hell's Kitchen Česko. Brány Pekelné kuchyně se otevírají právě dnes