Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí škvarky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 11. 2021 12:07

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie94 035 kJ / 22 475 kcal
Bílkoviny50,00 g
Tuky2 475,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

27. 11. 2021 12:36

Pokud mají mít škvarky hnědavou barvu, nalejeme nakonec procesu (po odebrání vyškvařeného sádla) do hrnce sklenici mléka. Tak to dělali profesionální řezníci.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sádlo, voda, sůl, česnek granulovaný, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Domácí škvarky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RA4