Nejlepší recept na rybí filé zapečené se sýrem: Záleží na druhu ryby i na pořadí přidání jednotlivých surovin
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Jak na nejsnazší houbovou polévku se zeleninou: Voní lesem a kmínem a přípravu zvládne i kuchař amatér
Co jedli vojáci v Normandii? Konzervy i nápoje v prášku nebo čokoládové tyčinky s povlakem proti jedovatým plynům
Co se jedlo za války: Recepty na vánočku bez vajec, med z margarínu nebo krém skoro z ničeho můžete zkusit i dnes
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana
Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná