KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
Co jedli vojáci v Normandii? Konzervy i nápoje v prášku nebo čokoládové tyčinky s povlakem proti jedovatým plynům
Co se jedlo za války: Recepty na vánočku bez vajec, med z margarínu nebo krém skoro z ničeho můžete zkusit i dnes
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami
Retro okénko: Pamatujete na roksová lízátka? Kulatá dobrota stála 40 haléřů, vyrábí se dodnes a prodává za 4 koruny
Bramboroví utopenci jsou výbornou levnou chuťovkou, která nadchne i vegetariány. S pivním sýrem jsou báječné