Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Držovická klasika

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

17. 3. 2011 00:21

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie8 762 kJ / 2 094 kcal
Bílkoviny78,00 g
Tuky45,13 g
Vláknina13,27 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 2,58 g
Sůl6,33 g
Sacharidy337,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nechte si chutnat!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka

17. 10. 2013 17:59

už jen ty přísady na fotografii mi lehce zvedají žaludek .. raději se naučte, lidi, vařit z kvalitních surovin. Párky a kečup, opravdu umění ..jestli tohle dáváte i svým dětem tak potěš pánbů, to by mělo být trestný.

DuduD 7

31. 3. 2011 08:00

Určitě se v Držovicích najdou i lepší recepty . :-((:-//;-(:no:

Kadlik Kadlik

22. 3. 2011 08:44

NÁHODOU TO VYPADÁ PAPATELNĚ A MĚ SE TO LÍBÍ!!!!:-)

Fantom

21. 3. 2011 22:24

Cheef: jestli je začínající kuchař tak spíš si má nechat poradit! nejsi takhle náhodou executive cheef????

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2011 22:24

:yes::yes:

Cheef

21. 3. 2011 22:19

Nadja: jak jako není minutka? Je to minutka, je to hned uvařený a i hned snědený! Tak tu nepruď, toto vařil můj spolubydlící a on je začínající kuchař!!!

Dědvěď

21. 3. 2011 22:14

Dneska jsem si to uvařil a vřele všem doporučiji! Při podání s pivem (řádně vychlazeným) je to lepší než-li klystýr!! Pěkně mě to protáhlo a i starou, ještě teď nás pálí eating output :-((:no:

konipasek

21. 3. 2011 21:45

No jejdaaaaaaa. To musi byt ale dobrota. Hned bezim do kramu abych si ten nebesky porlm pripravil. Mooooocinky se na nej tesim. Cau :-)

Bibinka Bibinka

17. 3. 2011 12:13

Majstrstyku, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo;-)

Nadja Nadja

17. 3. 2011 09:00

:-? Párky a minutka? :-?
Jako minutku děláme maso vepřové, kuřecí, krůtí, játra, ..., ale párky?

Dáma z Polanky

17. 3. 2011 00:34

hmmmmmmmmm....... hned si výše uvedenou delikatesu bezím uvařit!!! ale doporučuji přidat provensalské koření (ale jen tak decentně...), at to má grády :-DDD

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: minutka z párků recepty klasika minutka z vepřových párků krůtí pro jako minutka porlm recepty z drůbežích párků minutky ostre minutky minutka kuchař

Suroviny: párky, těstoviny bezvaječné, kečup sladký, kečup ostrý, omáčka chilli, olej olivový, česnek sušený, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř čtyř barev, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl

TopRecepty.cz

Držovická klasika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEkE