Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,00 g |
Tuky | 45,13 g |
Vláknina | 13,27 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,33 g |
Sacharidy | 337,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Držovická klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEkE
Moje poznámka
Držovická klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEkE
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 41 minutami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 1 hodinou
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 1 hodinou
Pečený bůček
Kristyna29 před 1 hodinou
Ovocná tvarohová buchta
fralena před 2 hodinami
Jemná kuřecí pomazánka s koprem
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Třeboňské kapří hranolky
Polivkova před 2 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 3 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 3 hodinami
Tématické fráze:
minutka z párků,
recepty klasika,
minutka z vepřových párků,
krůtí pro jako minutka,
porlm,
recepty z drůbežích párků,
minutky,
ostre minutky,
minutka kuchař
Suroviny:
párky,
těstoviny bezvaječné,
kečup sladký,
kečup ostrý,
omáčka chilli,
olej olivový,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř čtyř barev,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (11)
Jako minutku děláme maso vepřové, kuřecí, krůtí, játra, ..., ale párky?