Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 714 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,88 g |
Tuky | 97,47 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 101,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkm
Moje poznámka
Drůbková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkm
Nejnovější recepty
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 1 hodinou
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Plněné kapustové listy v trojobalu
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 29 minutami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 33 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 57 minutami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 58 minutami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 1 hodinou
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Iwisek před 2 hodinami
Řezy Nescafé
Akninah před 3 hodinami
Lasagne se špenátem
Diesel před 3 hodinami
Tématické fráze:
drupkova polevka,
kuřecí drůbková polévka,
drobková polévka,
kuřecí polévka s drůbky,
drůbeží kaldon,
recept na drůbkovou polévku,
drubková omáčka,
drupková polévka recept,
polévka z drůbek,
zadelavana drubezi polevka,
drůbek,
kaldon z kachny,
polévka z kachních drůbek,
zadělávaná polévka,
jemná drůbková,
králičí polívka,
drubeží polévka recept,
drbková polévka,
kuřecí polévka z drůbků,
kuřecí drůbková
Suroviny:
droby,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
pepř,
cibule,
margarín,
mouka hladká,
smetana sladká,
těstoviny,
pórek,
sůl,
koření polévkové
Komentáře (4)