Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Kvíz KVÍZ: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
24 foto Hodnocení 15× 7 nejlepších omáček naší kuchyně: Jsou lahodně krémové a připomínají nám domov
Lovecký řízek neboli Jägerschnitzel: Podává se s lahodnou houbovou omáčkou a špeclemi, nebo s křupavými hranolky
5 foto Hodnocení 2× Co se hodí k houbové omáčce? Poradíme tu nejlepší kombinaci na dokonalý oběd
Pět kroků k dokonalé houbové omáčce: Krémovou konzistenci zajistí smetana ke šlehání, o vynikající chuť se postarají hříbky
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření do houbové omáčky? Základ omáčky ochutí drcený kmín i voňavé bylinky
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami
5 foto Hodnocení 15× Chyby při vaření houbové omáčky: Pozor dejte na čerstvost hub i na jejich úpravu
5 foto Hodnocení 20× Jak uvařit houbovou omáčku? Vsaďte na kvalitní smetanu a co nejčerstvější houby
Video Hodnocení 92× Houbovou omáčku ke knedlíku s pomocí videa a našich rad zvládne určitě každý
7 foto Hodnocení 9× Nasbírali jste hodně hub? Popusťte uzdu chutím a připravte mnoho výtečných jídel
Video Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil recept na houbovou omáčku s jemným karlovarským knedlíkem
Jídelníček na zámořských lodích 19. století: Při čtení se sbíhají chutě! Podávaly se lívanečky, smažený platýz, šampaňské i zmrzlina
Twisted bacon aneb Zakroucené tyčinky ze slaniny. Díky této fintě z Tik Toku bude slanina úplně nejkřupavější