Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
Hovězí kližka na česneku a majoránce: Šťavnaté masíčko plné chuti se na talíři rozpadá, přípravu urychlí papiňák
Laďka Něrgešová upekla perfektní kefírovou buchtu: Do půlhodinky máte na stole moučník, kterým ohromíte své okolí
Hodnocení 2× Jak se dělá houbový kuba? Bezmasý a sytý chod se tradičně připravoval na Štědrý den
18 foto Mezi nejnechutnějšími jídly světa se umístila i česká rybí polévka. Ovšem na páchnoucího žraloka nebo nudle s karamelem nemá
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Fotograf Jan Saudek Vánoce rád nemá, nejraději by si dal na Štědrý den znojemskou, prozradila jeho žena Pavlína
Hodnocení 7× Pokud neholdujete kroupám, můžete vánočního kubu uvařit i z jiných obilovin. Poradíme ty nejvhodnější
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami