Boston cream pie: Jednoduchý dort ze tří složek oslní jemným pudinkovým krémem a dokonalým propojením chutí
Levandulový sirup: Na voňavý a lahodný nápoj jsou potřeba jen tři ingredience a budeme mít léto ve sklenici
Okurky a počasí: Předcházet škodám způsobeným mrazy, vedrem a deštěm je snadné. Pár rad vyřeší každý problém
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
10 foto Hodnocení 4× Jedlé květy jsou krásnou ozdobou. Které jsou ty nejoblíbenější a jak je používat?
9 foto Hodnocení 1× Jak udělat slanou jedlou kytici? Stačí oblíbené dobroty, špejle a trochu fantazie
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
6 foto Hodnocení 10× Jak využít květy pažitky? Krásně ozdobí chutnou polévku či chléb s pomazánkou
Video Hodnocení 512× Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
Hodnocení 25× Co udělat s květy pažitky: Fialové paličky se hodí k dekoraci, k jídlu i k naložení
5 foto Hodnocení 17× Zdobení živými květy ve sladké kuchyni: Krása květin zajistí dezertu luxusní vzhled
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Hodnocení 28× Jak pěstovat lichořeřišnici? Další z řady nenáročných letniček vám prozáří zahradu i ozdobí saláty
Hodnocení 27× Lichořeřišnice je skvělá do salátů a na zdobení jídel. Jak chutná a proč ji pěstovat
Hodnocení 16× Měsíček lékařský zdobil zahrádky našich babiček a uplatní se i dnes. Péče mu stačí jen minimální