Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
6 foto Hodnocení 10× Bramborové růžičky jsou chutnou a jedlou dekorací, kterou oslníme rodinu i hosty
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
10 foto Hodnocení 5× Jedlé květy jsou krásnou ozdobou. Které jsou ty nejoblíbenější a jak je používat?
9 foto Hodnocení 1× Jak udělat slanou jedlou kytici? Stačí oblíbené dobroty, špejle a trochu fantazie
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
6 foto Hodnocení 10× Jak využít květy pažitky? Krásně ozdobí chutnou polévku či chléb s pomazánkou
Video Hodnocení 543× Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
Hodnocení 26× Co udělat s květy pažitky: Fialové paličky se hodí k dekoraci, k jídlu i k naložení
5 foto Hodnocení 21× Zdobení živými květy ve sladké kuchyni: Krása květin zajistí dezertu luxusní vzhled
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Sedm nejlepších jablečných moučníků: Od tradičního závinu po moderní nepečený dort. Tyto snadné dezerty potěší každého
10 foto Jan Punčochář popsal natáčení Hell's Kitchen i přípravu nové restaurace: Občas to opravdu bylo peklo, říká
Kuřecí ostřejší nudličky s barevnou zeleninou a žampiony Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 varilamyskakasicku