Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 194 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 37,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 297,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Moje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
fondánová hmota,
fondánová hmota recept,
modelovací čokoláda recept,
domácí fondán recept,
burizonová hmota,
recept na domácí fondán,
cukrářská hmota recept,
recept na fondán ze sušeného mléka,
výroba fondánové hmoty,
recept na mandlovou hmotu,
domaci fondan,
burizonova hmota recept,
tvořítka na mandlové těsto,
domácí mandlová hmota,
proto hmota,
recept na fondánová hmota potahovací,
fondán ze sušeného mléka,
domácí modelovací čokoláda,
výroba fondánu na dorty,
das hmota
Suroviny:
mléko sušené,
cukr moučkový,
bílek,
med tekutý,
omega,
voda,
potravinářské barvivo
Komentáře (30)