Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Hodnocení 27× Desatero rad na téma jehněčí: Co vše potřebujete vědět, abyste přípravu jehněčího masa hravě zvládli
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!
I s rychlovarnou konvicí se dá uvařit plnohodnotné jídlo. S její pomocí uděláte polévku s nudlemi i výborný salát s kuskusem
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?