Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 030 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,80 g |
Tuky | 0,59 g |
Vláknina | 14,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do olejom vymasteného pekáčika uložíme kolieska cibule. Na ne položíme plátky mäsa, osolíme.
Krok 2: Na každý plátok mäsa dáme na plátky narezaný strúčik cesnaku, vetvičku tymiýnu a vetvičku saturejky.
Krok 3: Na takto upravené mäso rozložíme na plátky nakrájané zemiaky, posypeme ich rascou, pokvapkáme olejom a osolíme.
Krok 4: Zakryté pečieme v rúre na 200°C asi hodinku.
Potom odkryjeme a zapečieme.
Potom odkryjeme a zapečieme.
Zveřejněno 14. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí pekáč s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DV0k
Moje poznámka
Jehněčí pekáč s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DV0k
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 6 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jehněčí,
jehneci z bramborem
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
česnek,
brambory,
saturejka,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)