Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
6 foto Hodnocení 5× Jak nechat povolit máslo? Poradíme 4 jednoduché tipy, které vám usnadní práci
Video Hodnocení 73× Jak vyšlehat pevný sníh z bílků? S pomocí videonávodu jej zvládnou i začátečníci
9 foto Hodnocení 67× Jak urychlit měknutí perníčků? Máme osvědčenou radu, jak vyzrát na tvrdé cukroví
7 foto Hodnocení 12× Jak se spařují rajčata? Tento jednoduchý krok zajistí snadné oloupání slupky
13 foto Hodnocení 13× Jak uchovat ředkvičky dlouho čerstvé? Poradíme vám trik, jak jim navrátit svěžest
Video Hodnocení 28× Jak připravit domácí moučkový cukr? Videonávod prozradí, jak snadno jde vyrobit
Video Hodnocení 41× Jak připravit sázená vejce v toustovači? Tento trik je populární pro svou jednoduchost
7 foto Hodnocení 62× Jak oloupat jednoduše broskve? Vyzkoušejte tento trik, se kterým to půjde snadněji
7 foto Hodnocení 6× Jak nakrájet cuketu na tenké plátky? Tato letní zelenina má v kuchyni široké využití
Kde mají v Praze nejlepší palačinky? Čerstvě připravenou a vydatně naplněnou si dáte na Jiřáku za 170 Kč a nabídka je tu velká
Jak často zalévat bylinky? Rozmarýn a tymián jsou suchomilné, stačí zálivka jednou týdně, bazalce je ale třeba dopřát více vláhy
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách