Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
6 foto Hodnocení 5× Jak nechat povolit máslo? Poradíme 4 jednoduché tipy, které vám usnadní práci
Video Hodnocení 81× Jak vyšlehat pevný sníh z bílků? S pomocí videonávodu jej zvládnou i začátečníci
9 foto Hodnocení 75× Jak urychlit měknutí perníčků? Máme osvědčenou radu, jak vyzrát na tvrdé cukroví
7 foto Hodnocení 12× Jak se spařují rajčata? Tento jednoduchý krok zajistí snadné oloupání slupky
13 foto Hodnocení 13× Jak uchovat ředkvičky dlouho čerstvé? Poradíme vám trik, jak jim navrátit svěžest
Video Hodnocení 29× Jak připravit domácí moučkový cukr? Videonávod prozradí, jak snadno jde vyrobit
Video Hodnocení 41× Jak připravit sázená vejce v toustovači? Tento trik je populární pro svou jednoduchost
7 foto Hodnocení 62× Jak oloupat jednoduše broskve? Vyzkoušejte tento trik, se kterým to půjde snadněji
7 foto Hodnocení 6× Jak nakrájet cuketu na tenké plátky? Tato letní zelenina má v kuchyni široké využití
20 foto Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka