Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 108 kJ / 3 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,93 g |
Tuky | 108,06 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 537,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sypké ingredience smícháme a prosijeme. Přidáme kyšku, vejce a smícháme.
Krok 2: Mísu remosky už předem vyložíme papírem na pečení, do poloviny výšky - z pečícího papíru si ustřihneme kolo větší než dno mísy, zmuchláme ho do koule (lépe se pak rozprostře) a pak papír rozložíme na dno a stěny. Nesmí být moc vysoko, jelikož by se shora připaloval od pečícího víka.
Krok 3: Vlijeme těsto, přiklopíme vrchním dílem, zapneme a pečeme zhruba 30 -35 minut. Čas je pouze orientační, každá remoska může péct trochu odlišně.
Krok 4: Krátce před úplným dopečením můžeme remosku vypnout a nechat buchtu přikrytou topným tělesem tzv. "dojít". Pak ji vyjmeme a necháme nejraději na mřížce zchladnout.
Krok 5: Pocukrujeme moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem a podáváme. Na povrch můžeme použít místo cukru i čokoládovou polevu.
Krok 6: Oproti receptu bych použila méně moučkového cukru, ale to záleží na chuti. Remosku mám menší ještě s hliníkovou mísou, o průměru 22 cm.
Zveřejněno 4. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O21Y
Moje poznámka
Kiščok - buchta z kyšky pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O21Y
Nejnovější recepty
Nakládaný křen
Přidáno před 9 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 10 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 16 hodinami
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno 11. 9. 2025 17:30:46
Zdravé dětské přesnídávky bez cukru
Přidáno 11. 9. 2025 17:13:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Smažené sýrové kuličky
kanova.lenka@seznam.cz před 5 hodinami
Kachna bez práce
HelaSu před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
anina mac před 6 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Sahula před 6 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Sahula před 6 hodinami
Fazolový guláš se zeleninou pro vegetariány
Kody74 před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
aleenap před 7 hodinami
Jednoduchý ořechovec s jablky
Amara před 8 hodinami
Šťavnatý koláč s jablečným tvarohem
Vendy28 před 8 hodinami
Tématické fráze:
buchta z kysky,
kyščok,
pečeme v remosce recepty,
buchta s kysky,
pečení buchet v remosce,
remoska recepty,
peceni v pecence,
pečeme v pecence,
jak péct v remosce,
pecena buchta,
peceni buchet,
kakaova buchta z kysky,
buchta kyščok,
recept na buchtu z kysky,
recepty v pečence,
buchta s z kyšky,
rychlá buchta z kyšky,
koláč z kyšky,
pečeni v remosce,
buchty z kyšky
Suroviny:
kyška,
mouka hrubá,
soda jedlá,
cukr moučkový,
kakao,
olej,
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
Remosku miluju a z kuchyně už bych ji pryč nedala