Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
37 foto Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
K Havelskému posvícení patří kecané koláče: Vláčné těsto s náplní z tvarohu, povidel a máku chutná fantasticky
11 foto Hodnocení 2× Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež
10 foto Hodnocení 35× Frgále jsou tradiční koláče s jednodruhovou náplní, posypané máslovou drobenkou
37 foto Božský chleba, koblihy od Ebena a každé ráno vyprodáno. Cukrárnu Josefa Maršálka jsme si zamilovali na první ochutnání
33 foto Velký test koláčů v Praze: Kde koupíte dobré koláčky za 36 Kč a kde excelentní koláče za 88 Kč? Tyhle podniky vedou!
Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
5 foto Hodnocení 12× Valašské frgále: Víme, jak připravit krajovou specialitu v podobě velkých koláčů
7 foto Hodnocení 21× Čím potírat koláče po upečení? Vsaďte na osvědčenou klasiku nejen pro jemné okraje
7 foto Hodnocení 46× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
15 foto Hodnocení 38× Moravské dvojctihodné koláčky: Díky dvojí náplni jsou neuvěřitelně vláčné a chutné
15 foto Otestovali jsme, kam v Praze na tradiční české koláče: Za ten nejlepší zaplatíte téměř 90 Kč, ale ta chuť za to stojí
13 foto Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
Strouhaná buchta z kakaového těsta s lahodnou tvarohovou náplní je vláčná a nadýchaná, lehce ji zvládne i začátečník