Co dodá panence skvělou chuť? Naplňte ji výbornou nivou a jemně kyselými sušenými rajčaty. Výsledek bude perfektní
Křimický řízek z Plzně v těstíčku s kysaným zelím: Voní česnekem a díky zelí chutná naprosto fantasticky
Tradiční jablečný dezert æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky chutná skvěle a zažene chmury
37 foto Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
K Havelskému posvícení patří kecané koláče: Vláčné těsto s náplní z tvarohu, povidel a máku chutná fantasticky
11 foto Hodnocení 2× Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež
10 foto Hodnocení 35× Frgále jsou tradiční koláče s jednodruhovou náplní, posypané máslovou drobenkou
37 foto Božský chleba, koblihy od Ebena a každé ráno vyprodáno. Cukrárnu Josefa Maršálka jsme si zamilovali na první ochutnání
33 foto Velký test koláčů v Praze: Kde koupíte dobré koláčky za 36 Kč a kde excelentní koláče za 88 Kč? Tyhle podniky vedou!
Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
5 foto Hodnocení 11× Valašské frgále: Víme, jak připravit krajovou specialitu v podobě velkých koláčů
7 foto Hodnocení 19× Čím potírat koláče po upečení? Vsaďte na osvědčenou klasiku nejen pro jemné okraje
7 foto Hodnocení 43× Proč jsou koláče tvrdé? Důvodů může být několik, předejděte jim a pochutnáte si
15 foto Hodnocení 38× Moravské dvojctihodné koláčky: Díky dvojí náplni jsou neuvěřitelně vláčné a chutné
15 foto Otestovali jsme, kam v Praze na tradiční české koláče: Za ten nejlepší zaplatíte téměř 90 Kč, ale ta chuť za to stojí
11 foto Hodnocení 6× Nejoblíbenější recepty na jablečné koláče: Inspirujte se výběrem z receptáře
7 foto Hodnocení 32× Čím zahustit povidla do koláčů? Zahustit je lze hned několika snadnými způsoby
Pizza podle horoskopu: Berani ujíždějí na pálivé, Blíženci provokují pizzou Havaj a Raci milují vegetariánskou
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl