Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patříte mezi kuchtíky, kteří rádi vaří, ale nechtějí strávit u plotny půlku dne? Nebo je naopak vaření nemilou nutností a přemýšlíte, jak si tuto činnost zpříjemnit? Pak je čas představit Vám hit mezi praktickými a úspornými kuchyňskými spotřebiči – multifunkční mikrovlnku.

Poodhalme si, jak funguje mikrovlnka

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak funguje mikrovlnka? Srdcem multifunkční mikrovlnky je magnetron, který vytváří elektromagnetické vlny. Ty přecházejí nejdříve do potravin, a až poté do nádobí. Tepelná úprava potravin či přímý ohřev je proto rychlý. Nemusíte se obávat zdravotní závadnosti, mikrovlny nejsou škodlivé.

Všestranný pomocník pro přípravu pokrmů

Mikrovlnná trouba nemusí být pouze na ohřívání jídla. Multifunkční tip dokáže připravit jídlo na různé způsoby. Hravě zvládne grilovat, péct a dokonce i vařit v páře. To ocení zejména vyznavači zdravého životního stylu, protože pára neničí výživné látky v potravinách a jídlo si zachová barvu a tvar. A když dostanete chuť na koláč nebo pizzu, tento spotřebič Vám za podstatně kratší dobu upeče každou dobrotu!

Energetická i časová úspora

Horký vzduch cirkulující v multifunkční mikrovlnce umožňuje vařit jídlo při nižší teplotě. Ušetříte nejen na energiích, ale i svůj drahocenný čas, který můžete věnovat své rodině nebo sami sobě. Navíc v této mikrovlnce ohřejete a rozmrazíte potraviny až 7x rychleji než ve starších, klasických verzích.

Moderní prvek v kuchyni

Design těchto multifunkčních mikrovlnek je opravdu povedený. Na pohled připomínají klasické trouby a v kuchyni tak budou moderním prvkem. Tento spotřebič je vyroben z nerezového materiálu a nechybí na něm podsvícený LCD displej. Pro bezpečnost Vašich dětí je opatřen dětskou pojistkou. Při přípravě pokrmů oceníte praktický časovač. Recepty na vaření a pečení v této mikrovlnce jsou k dohledání na internetu, kde můžete načerpat inspiraci.

Nalákali jsme Vás, ale nemáte na pořízení multifunkční mikrovlnky dostatečnou hotovost? Zkuste třeba tuto variantu a udělejte radost nejen sobě, ale i celé rodině. Vždyť pro tu hlavně vaříte!

Komentáře

Přidat komentář