Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
6 foto Hodnocení 1× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
7 foto Hodnocení 14× Naložený zelený pepř je doplňkem mnoha jídel. Má svěží, mírně palčivou chuť
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
9 foto Hodnocení 4× Jaké koření dát do perníčků? Můžete si směs koření koupit nebo sami umlet a namíchat
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
6 foto Hodnocení 11× Jak připravit americké brambory? Zkuste je netradičně upéct v ochucené tatarce
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
5 foto Hodnocení 1× Jaké koření do houbové omáčky? Základ omáčky ochutí drcený kmín i voňavé bylinky
Pizza podle horoskopu: Berani ujíždějí na pálivé, Blíženci provokují pizzou Havaj a Raci milují vegetariánskou
Chlupatá rýže: Oblíbená příloha českých jídelen z rýže a smažených těstovin se snadno dělá a chutná skvěle
10 foto Týden do výplaty? Žádný strach! Tahle jídla, od deseti do 41 Kč za porci zachrání váš žaludek i peněženku